Bonjour, I'm Adda, Irfan wife to be. Well known as Shieyna. Be nice here, do follow me on twitter :) Twitter Follow this blog too :) Follow Me! | Your Dashboard
-IRFAN-


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome
Re-edit : Shieyna Shin


Muhammad Nur Irfan.
7 March 2014 | 19:59 | 1 comments
//Assalammualaikum

Hi, dah berbulan tak on blogger. Rindu nak menaip gila bapak laju ni!

Now. I'm 17 years old. Dah besar dah, dulu kecik kenot jee orangnyaa. I'm young, tough and strong now. Sekarang post post lama semua pasal ex yang tak ada berkenaan dengan hidup yaa? Sekarang kita dengan new boy :* He's cute, cool and awesome. But dia kuat merajuk :)

Muhammad Nur Irfan.

We start couple 4 Feb 2014. Kalau masuk harini dah sebulan 4 hari kitaorang couple. Kami kerap gaduh, and dia kerap merajuk. Aku suka dia seriously. Bagi dia, diri dia tak sempurna. But, for me. It's perfect! Aku suka tengok bila dia malu. Dia taknak pandang muka aku. Hmm, I just missed him a lot right now.

Gelak tawa dia, senyuman diam, manja dia, nakal dia :') Rindu sangat.

Sejak kebelakangan ni, selalu gaduh dengan dia. Ego dia tinggi. Memula memang aku boleh sabar if dia mengamuk or what. Aku turunkan ego aku rendah rendah demi dia. But now, I can't hold it anymore. Aku pun nakkan perhatian dari dia. Sekadar ada dengan aku. Tak cukup. Aku nak dia tumpukan sepenuh perhatian dia kat aku. Maybe, aku pentingkan diri sendiri. Terlampau obsessed dengan dia mungkin. Hmm, sayang can you understand my feeling right now? ;'(

Andai kau tahu sayang,
Tiap kali kau marah, merajuk, naikkan suara dengan aku. Aku sabar, walaupun dada ni sebak menahan kesakitan. Perempuan mana yang tak menangis if someone yang dia sayang berubah secara tiba tiba. Hanya disebabkan hal yang entah apa apa kita bergaduh sampai macam ni? Be matured sayang. If lelama macam ni, we'll end without nothing. I won't let that things happen that's why I bersabar until now dear hun. 

Sayang, ingat lagi tak. First time kita gaduh sampai orang naikkan suara? Time tu orang dah give up gila. Orang rasa macam. Entah. Speechless. Dia kata dia tak sesuai untuk orang and dia kata kita couple terlampau awal. Apa benda semua ni? Kenapa tak cakap bulan lepas? Kenapa tak sebelum kita kenal? Tu sebab orang was was masa nak terima dia. Orang tahu benda ni akan jadi. Itu padah dia. Dari berkawan kita bercinta it will end with stangers. I know that's things will happen one day. Orang takut gila benda tu jadi. 


Tolong lah sayang, jangan buat hal lagi. Orang sakit menahan rindu. Orang ada ego jugak. Takkan disebabkan hal bodoh tu kita nak losr contact. Orang rasa macam bodoh lahh. Pls lah dear. Pls stop making me crying over something stupid like that.

I love you, more than everything sayang :'(