Bonjour, I'm Adda, Irfan wife to be. Well known as Shieyna. Be nice here, do follow me on twitter :) Twitter Follow this blog too :) Follow Me! | Your Dashboard
-IRFAN-


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome
Re-edit : Shieyna Shin


I want to meet you! I miss you :'(
24 March 2014 | 07:07 | 0 comments
//Assalammualaikum! :')

Today. My tears streaming again :')

Harini rasa rindu dekat gemok tu rasa gila gila. Entah kenapa pun aku taktahu. Hmm. I hope you miss me too sayang ;') 

Now is 11AM. Aku bangun pagi macam biasa malas nak mandi bahai semua. First things I will grab is my phone. Check if ada missed call or message dari dia. But tak ada. K, agak hampa. But sokay lah. Aku sendiri tahu dia tak ada kredit. Then aku lah yang aku mem 'busy' kan diri dengan text dia. As always morning greeting from me to my dear. And hampir lupa. Aku tersedar dari tidur cause phone aku bunyi. Ada orang call, that's person is Abe hakimi. Kawan tempat aku kerja dulu. Gua taktahu apa dia sampai dia call aku dua kali. Tapi aku tak angkat pun.

Then, aku online. Check noti and some message from strangers. Then aku tengok member irfan ada wechat aku. 'Mok momontai' he said "Hardcore girl" apa yang hardcore nya kan? Em. Maybe lagu yang aku bagi biy kot. Bring me the horizon? Alahh, ramai meh kenal dorang. Pernah masuk tv pula. Aku takreply pun chat member Irfan tu, sebab aku pernah cakap dengan irfan aku tak akan layan mana mana lelaki pun kecuali member sekolah. So then, termasuk lah member dia sendiri. Kalau aku tegur pun sebab hal penting jelah. Aku check moments, then nampak member irfan tu update gambar. Aku pun menyampuk lah.


Tu jelah yang kami bualkan. Aku takberani lebihlebih. Nanti budak kesayangan saya ni cemburu. So, i won't do that?

Okaylah. Back to the topic. Actually, aku rindu gebapak dengan budak gemok aca aca sado ni. Em, rindu sangat. Aku ingat malam ni nak jumpa dia, jejalan or what. But lain yang mendapat :') aku hampir lupa yang petang tadi aku call dia, suara dia agak macam semacam tak macam selalu. Hmm, aku boleh agak badan dia and tekak dia panas. Cause, his voice not as always. Risau aku. And aku ada ingatkan dia suruh dia rehat balik kerja nanti. Lepas aku call biy tu aku terus tidur. Then aku tersedar pukul 7 lebih. Ada dua message dari irfan and dua message dari abang zikri. But. aku balas message irfan je. Message2 tetibe dia takreply. Aku dah petak aa. Mana aa budak ni. Aku pergi mandi, lepas mandi tu pun still tak ada message dari irfan. Hmm. aku calldia takdapat phone mati. Aku baru ingat nak ajak dia keluar tapi hmm, takjadi :'( dia cakap dia demam, nak rehat mama takbagi dia keluar. Sokay then, menangis bhai dia bagi aku text tu. Hampa sangat sangat! Time tu aku dah siap dah, and siap cakap dengan Ma yang aku nak keluar dengan irfan. Tapi ini yang dapat.

Aku ingat lagi. Masa aku gastrik. Aku demam. Bila dia ajak keluar aku taknak, aku tolak sebab sakit. But disebabkan rindu and nak jaga hati dia. Sakit sakit macam tu pun aku sanggup keluar. Aku tak menolak, aku just act like nothing happen. Ya, that time cuma tuhan tahu kesakitan aku. Tapi aku tahan sebab dia. Can't you see how important you are you to me sayang? Orang sanggup kot buat apa pun demi dia. Walaupun hati, jasad orang sakit sekalipun. You never know cause' I never told you. Orang taknak dia terasa dengan orang sayang :'( orang rindu. Rindu dia sangat!

Aku menaip sambil menangis. Text dia aku takbalas sebab aku terasa dengan dia. Maaf sayang, orang bukan tak faham dia orang faham. But, sometimes. Can you understand my feeling too? :'( I miss you baby.

You're my everything sayang :')