Bonjour, I'm Adda, Irfan wife to be. Well known as Shieyna. Be nice here, do follow me on twitter :) Twitter Follow this blog too :) Follow Me! | Your Dashboard
-IRFAN-


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome
Re-edit : Shieyna Shin


Rindu kau.
26 March 2014 | 11:34 | 0 comments
// Assalammualaikum

Malam malam buta mood nak meng 'update' blog. Hmm, biasa lahh. Heartbroken sikit cerita kat sini :')

Tadi baru on the phone dengan biy. Tapi..

Entahlah, ingatkan dapatlah otp 2 or 3 jam ke kan. Tapi tak, end call tadi pun macam sayu je. Dia tutup macam tu je. Hm, nak menangis ni sebenarnya. Disebabkan takboleh tidur, kita update blog ni dulu. Dah puas keluarkan isi hati yang terpahat ni baru lega nak tidur :')

Memula gelak gelak. Memasing cakap rindu semua tapi ending dia. Lahai, sedihnya :')

Tadi lepak dengan sayang. Lama jugak lah aku tunggu dia. Kira kira 40minit. Lepas setengah jam. Lama kot :'/ rindu punya pasal kami tunggu jelah sampai dia datang kan. 

Rasa macam dah lama tak jumpa. Padahal semalam baru je jumpa tau. Em, sebenarnya aku tengah tunggu text dia nak pujuk aku. Tapi macam tak ada je :') erm, teringin jugak kan nak rasa dia kulang kabut cari aku, tect dari dia berlambak, call semua hm. Mimpi je lah semua tu :')

Biy. Nak mintak somethings boleh?

Boleh tak pujuk orang bila dia rasa perlu dipujuk, orang nak jugak rasa dihargai and dicari tu macam mana. Selalunya dia je rasa, orang ni je yang syok sendiri menunggu message dia call dia. Tapi dia tak pernah nak buat macam tu. Alasan dia cuma 'Takreti pujuk' orang ni pun takreti tapi orang usaha sebab orang tahu dia nak dipujuk, tapi bila orang merajuk biy buat macam nthing happen. Hmm, sedih tau sayang macam ni. Rasa macam syok sendiri ada, macam tak dihargai ada, macam terlanjur sayang ada, macam bodoh ada. Macam macam laa.

Orang banyak terasa dengan dia. Tapi orang tak cakap pun :') Orang sayang dia :') sayang sangat. Ingat tu! Orang harap harap sangat hubungan ni kekal till Jannah :') Amin!

Sayang awak sorang je mokk! Muhammad nur irfan! :') ♡