Bonjour, I'm Adda, Irfan wife to be. Well known as Shieyna. Be nice here, do follow me on twitter :) Twitter Follow this blog too :) Follow Me! | Your Dashboard
-IRFAN-


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome
Re-edit : Shieyna Shin


'Pendam'
27 April 2014 | 10:21 | 0 comments
// Assalammualaikum

Lately, kami jarang contact. Don't know why :(

Start of my day. Kucing yang irfan bagi kejutkan aku dari tidur. Aku harapkan irfan yang kejut. A call or morning text from him maybe enough for me 😢 'Morning sayang' I'm smiling while reading that kind of text. Totally will smile 😊

Every morning, I will wait for him to text me first. It keeps give me 'berbunga-bunga' feeling. I love that ❤ but maybe not today, not tomorrow, not the other next day. Day by day, dia makin jauh dari aku. Aku perasan semua tu. Dia cuma ada dengan aku malam. Itu pun taklama, text sekejap then dia hilang sebab katanya nak charge phone. Then aku terkapai kapai keseorangan. Mati akal.

Mungkin.. aku takpatut tunjuk perangai aku yang macam ni. Nanti dia bosan, aku rasa dia memang dah bosan. First text dia masa aku tengah marah tu. Hm, memang dah nampak dia malas nak layan aku.

Aku ingat nak berbalik kat perangai lama. 'Pendam' from there mungkin boleh buat dia rasa selesa and more comfortable. No more jealous text, and dia tak adalah bosan. If ada pape je. Orang tak akan cerita, orang diam je. Sakit ke, need someone to share story, got a big problem to solve on. Aku tak akan buka mulut. Macam tu ke? Then text just 'sometimes' and takpayah terlampau care, senang senang ikut cara dia lah. Tapi nanti aku yang sakit 😔

I can't hold it 😢