Bonjour, I'm Adda, Irfan wife to be. Well known as Shieyna. Be nice here, do follow me on twitter :) Twitter Follow this blog too :) Follow Me! | Your Dashboard
-IRFAN-


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome
Re-edit : Shieyna Shin


You were mine, and I'm yours :')
1 April 2014 | 08:15 | 0 comments
//Assalammualaikum

Tadi dapat jumpa budak kesayangan saya. Dia belikan burger but aku taknak makan cause perut sakit semacam tadi. So then, dia bawak lepak kat rumah Apam. Time baru sampai, dia mula dah tunjuk kemanjaan dia kat aku. I know he miss me that time :') 

Dia tarik tangan aku then letak kat atas bahu dia, then dia sandar kat aku. Hmm, rindunya kat awakk sayangg! :'(

Time duduk kat meja depan rumah member dia tu. Dia suruh aku duduk sebelah dia. Dia bukak burger dia makan, dia suruh aku makan sekali tapi aku taknak. Malas nak kotorkan tangan, so then dia suapkan aku. Comel je dia makan, comot pula tuu. Nasib baik saya ni baik hati tolong lapkan :')

Pukul 9:30 dia hantar aku balik. Time tu minyak dia low, and dia macam marah aku sebab mintak jalan jejauh. Terasa sebenarnya masa dia cakap 'Masalah sekarang minyak macam nak habis!' Aku dah terkejut time tu sebab masa tu aku tunjuk ada anak kucing yang sama macam kucing cousin aku. Em, tapi dia cakap macam tu kat aku. Aku pun rasa sebesalah sebab keluar je nak menghabiskan duit dia nak beli minyak lah itu lah ini lah bagai. Hmm. Lain kali orang yang support duit minyak kalau kita keluar ye sayang :') I promise, orang taknak orang ni jadi pembeban hidup dia. Orang nak tengok dia senang, happy go lucky je bila dia dengan orang :')

Sampai je rumah, aku salam dia  terus gerak ke rumah. Selalunya aku lambai dia and mesti aku akan cakap 'Byee, hatihati bawak motor, jangan bawak lelaju' but tak. Sebab still terasa dengan ayat dia yang menusuk kalbu tu. Em, sampai je rumah dapat berita yang amat amat aku tak nak dengar. Hmm, one day aku nak kenalkan dia dengan Mak bapak aku, aku nak dia ada dalam hidup aku. Aku nak dia jadi yang terakhir untuk aku. Demi Allah sayang aku cintakan kau Ikhlas :')

Aku suka tengok dia gelak tadi, comel. Aku suka cubit pipi dia, suka tenung muka dia. Suka bahan dia bila sebut 'R', suka main rambut dia. Suka letak kepala kat bahu dia then bau baju dia, wangi. Rambut dia yang bau syampoo sunsilk pink tu. Dia wangi lah senang cerita! Suka tengok cara dia jalan, suka perhatikan dia dari jauh. Yang penting sekali, aku suka dia :')

Sayang, orang takut. If kita jarang jumpa nanti dia start bosan dengan orang. Cause' before this pun dia pernah cakap dia start bosan dengan orang. Kan sayang? Orang takut, orang dah ikat tali hubungan ni sekukuh yang orang boleh, tapi orang takut if one day ada someone yang gunting tali tu. Biy faham kan maksudnya? Orang tahu if ada orang ketiga dalam hubungan ni. Orang taknak, now orang dah mula kenal dia, gerak geli dia, dia lepak mana, cara dia, kelakuan dia, perangai dia, maybe tak semua. Tapi orang kenal dia. Orang kenal sayang orang ni macam mana. Orang tahu dia manja, mengada ngada, nak dimanjakan, suka dibelai bila merajuk, nak dipujuk bila perlu, nak perhatian dari orang. Kan sayang? :')  

Bby suka cara biy layan bby tadi.

Most important things now is, would you dare to be mine forever after. Pls sayang? :') orang serious dalam hubungan ni.