Bonjour, I'm Adda, Irfan wife to be. Well known as Shieyna. Be nice here, do follow me on twitter :) Twitter Follow this blog too :) Follow Me! | Your Dashboard
-IRFAN-


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome
Re-edit : Shieyna Shin


Crying again.
11 May 2014 | 07:22 | 0 comments
//Assalammualaikum

Sejak sekian lama aku tak kerja. Harini aku join catering sebab nak cari duit untuk beli makan Oli, kucing kesayangan aku tu. And aku berpendapat nak beli cake sebab harini hari ibu. Nak belikan untuk ma sebab nak sambut. Tapi gaji dapat esok. So, terpaksa batalkan niat nak beli cake tu. 

Sumpah, kerja tu penat sangat. Orang yg dijemput sampai 3 ribu orang. Member aku cakap dia pun tak pernah sepenat ni sebelum ni. Selalunya orang yang masuk 500 hingga 1 ribu je. Ini ambik kau, 1 daerah ke apa -_- rumah boss lah katakan. Anak perempuan dia kawin. Untung anak dia, bercinta dari zaman sekolah. Aku pun nak gitu. Last long kot :')

Today, aku langsung tak contact irfan. Just aku ada text dia pagi tadi before nak start kerja tu aku. Then dia reply pukul 12 lebih. Masa aku baca tu pukul 1 lebih sebab busy sangat, tak cukup tangan bhaai. Hm, rindu irfan sangat.

Masa balik aku naik tren, sebab pergi pun naik tren. And tangan aku penuh bawak barang, kaki sakit sebab berdiri lama sangat and badan aku tersangat lah penuh sebab banyak buat kerja and angkat itu ini tadi. Sumpah penat sangat.

Masa dah balik, irfan text aku dia cakap nak ajak aku pergi pasar. Aku time tu penat, excited pun ada sebab rindu right dah lama tak jumpa dia. So, I tell my adik and my mom yang aku nak keluar dengan irfan. Adik aku pun cakap lah suruh belikan aku makan sekali. Then aku pun pergi siapsiap. Masa dah siap semua dah pakai tudung semua irfan text aku "bby..  biy xlehh klua lh bub kena tlg ma wat kueh. sorry" Aku terus tunjuk message tu kat adik aku. Then aku tanggal tudung. Aku pergi mandi lagi sekali. Aku bawak shampoo then aku basahkan kepala, aku menangis dalam bilik air semahu mahunya. Aku taktahu kenapa. Kira kira 15 minit baru aku keluar. Hm entahlah, sedih amat. Menangis teresak esak :'(

Mood down habis, really fuckin down. Rasa macam nak menjerit! Sakitnya dada ni. Sebak sangat. Maybe kasih sayang tu terlampau tinggi sampai benda ni pun aku anggap serious. Hmm, or I'm right cause loving him too much, and Its really hurt me so much. He doesn't even care. I'm crying again :')