Bonjour, I'm Adda, Irfan wife to be. Well known as Shieyna. Be nice here, do follow me on twitter :) Twitter Follow this blog too :) Follow Me! | Your Dashboard
-IRFAN-


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome
Re-edit : Shieyna Shin


Rindu.
13 May 2014 | 07:50 | 0 comments
// Assalammualaikum.

Dah lama aku tak jumpa irfan. Aku dahlama tak tengok dia gelak, senyum. Lahai rindunyaa! :')

Tadi dapat jugak jumpa. Walaupun taklama. Boleh jugak lah ronda 1 kampung naik ego kakak dia. Before that kami pergi port klang semata mata nak beli air kelapa. K agak kelakar lah bagi aku haha. Kat sini macam tak ada jual pula kan :) 

Tapi, aku selalunya if keluar dengan irfan aku suka tenung muka dia lelama. Tapi sekarang aku yang segan bila dia tenung aku. So aku pun tak pandang dia. Hahahaha!

Masa lepak depam rumah afam. Irfan banyak berborak dengan afam. Aku pisang aa taktahu nak buat apa. Last last tertidur atas moto, serious ajaib gila -_- takpernah pernah aku tertidur atas motor. Nasib baik irfan kacau, kalau tak lena dah aku kat situ.

After that, pergi letak helmet kat rumah irfan then pergi isi minyak, masa nak isi minyak terserempak dengan din member irfan tu. Dia pun patah balik ikut sekali. Bertambah aku blurr 😒

Harini aku takdapat nak cubit pipi dia macam selalu. Haihh, rindu gila habis ni! Rinduuuuuuu sangat sangat! :'(

Sayang, I miss you totally a lot  :(