Bonjour, I'm Adda, Irfan wife to be. Well known as Shieyna. Be nice here, do follow me on twitter :) Twitter Follow this blog too :) Follow Me! | Your Dashboard
-IRFAN-


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome
Re-edit : Shieyna Shin


Maaf sayang.
11 June 2014 | 07:27 | 0 comments
// Assalammualaikum


Aku menaip sambil menitiskan air mata.


Harini sehari aku tak berhubung dengan Irfan. Aku tunggu call dari dia, tapi tak ada. Aku meminta belas kasihan dari dia untuk memujuk diri aku yang terlampau rindukan pujuk rayu dia :'( Tapi, api kemarahan aku aku terima.

Katanya, aku takmemahami dirinya. Aku selalu fikir bukan bukan. Kenapa ye? Dulu aku tak macam ni. Tak mengada sampai macam ni, sampai merajuk hari hari. Nak diberi perhatian sampai macam ni. Orang pun dah boleh nampak. If aku kekal jadi macak ni. Irfan mungkin akan mula bosan dengan aku. Benda aku yang paling aku takut sangat jadi dah jadi sekarang.

Ayat ayat kasar yang aku selalu terbayang bayang dah diterima dalam minda. Aku dah dengar ayat tu dari mulut dia sendiri 'Kalau dia kekal macam ni lagi, better kita jadi kawan jelah' Ya Allah. Aku harap sangat benda tu tak akan jadi antara kami berdua. Aku taknak! :'( Aku dah janji dengan diri aku yang aku nak DIA! jadi yang terakhir. 


Sayang maafkan diri ini.


Sayang. Maafkan orang sebab langsung takmemahami dia. Orang ego! Orang terlampau fikir pasal diri sendiri. Orang selalu cari kesalahan dia, sampai kesalahan orang, orang taknampak. Mungkin selama ni just 'Kata kata penyedap hati' yang orang luahkan. Tapi sekarang, orang akan cuba. Cuba jadi perempuan yang matang dari yang sekarang. Maafkan orang..

Orang tahu salah orang. Salah orang sebab suka berperangai macam 'Kanak-kanak' and takmatang. Maafkan orang. Maafkan orang sebab tak sedar dia berusaha nak memujuk orang masa orang merajuk sebelum ni. Maafkan orang sebab kusutkan otak dia, maafkan orang sebab selalu buat dia tak ada mood, maafkan orang sebab suka fikir bukan bukan, maafkan orang sebab tak matang dalam soal ni, maafkan orang sebab kerap menuduh dia, maafkan orang sebab kerap menitiskan air mata, maafkan orang sebab terlampau inginkan perhatian dari dia, maafkan orang sebab terlampau inginkan diri dia jadi yang Halal untuk orang satu hari nanti, maafkan orang sebab jadikan dia cinta mati orang, maafkan orang sebab bersikap tak adil dalam hubungan ni. Orang taksempurna. Orang lalai, maafkan orang.

Sumpah, dengan nama Allah. Orang ikhlas sayang, cinta, rindu dia. Maaf orang taksempurna, orang terlampau manja, mungkin sebab takcukup kasih sayang :') Maafkan bby ye sayang :')

Tapi, tolonglah janji. Jangan pernah tinggalkan orang walaupun seteruk mana kita gaduh sekalipun. Orang harap ayat tadi tu tak memberi apa apa makna. Orang harap benda tu tak serious. Orang takut benda tu jadi. Benda tu boleh jadi 'Mimpi ngeri' dalam hidup orang sebab orang gagal pertahankan hubungan ni. Tolong. Tolong jadi yang terakhir. 


Tolong jadi yang terakhir dalam hidup orang.
Again. I'm sorry sayang for everythings that I've done towards you. Sorry cause never understand and never who are the real you. Maaf sayang.


Hope we can more understanding to each other after this. 



Maafkan kekasihmu ini sayang :'(