Bonjour, I'm Adda, Irfan wife to be. Well known as Shieyna. Be nice here, do follow me on twitter :) Twitter Follow this blog too :) Follow Me! | Your Dashboard
-IRFAN-


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome
Re-edit : Shieyna Shin


Hurt
29 August 2014 | 14:13 | 0 comments
// Assalammualaikum


Hampa.


Kesalahan yang datangnya dari diri dia sendiri. Harapan yang dia beri, kata kata yang dia ungkap. Semuanya tipu.

3 hari sayang! 3 hari! Memang mungkin bagi kau tu hal yang terlampau kecil. Tapi hal tu yamg kait dengan kepercayaan. Kenapa kau selalu tipu aku sekarang? Kau suka ke if aku yang tipu kau? Memamg kau tak akan rasa benda ni. Sebab rasa sayang kau tak macam aku. 

Kecewa, salah sendiri tapi boleh kau tinggakan aku and continue dengan game. Perangai apa kau ni sayang. Game tu boleh bawak kau  sampai mati ke? Game tu jaga kau ke? Game tu marah kau ke if kau tak main? Pls lah aku penat

Penat dengan sikap kau yang sambil lewa. Yang endah tak endah. Aku perasan memang banyak benda yang berubah, cara kita contact, cara kita bercakap, yang paling teruk perangai yang kau makin menjadi. 

Aku jaga hati kau, aku tak pernah nak keluarkan ayat kasar. Tapi bila aku tahu aku buat salah aku minta maaf! Kau? Kau biarkan kau lepas tangan

Bosan dengan aku? Fedap dengan perangai aku? Menyampah sbb aku asyik nak marah and merajuk. K. Aku tak akan marah if kau tak tipu/ bagi harapan kat aku. 

Fyi, aku langsung tak layan mana mana lelaki sejak kita gaduh besar! I try to be better person. Kenapa aku perasan macam kau tak sayang aku macam dulu. Kau nak cakap ke punca sebab something stupid. 

Kalau aku tak sayang kau, aku dah lama lepaskan kau. Tapi aku tahan. Aku tahan selagi boleh. Sebelum kau nak aku berubah, better kau berubah dulu. 

Aku benci kau.