Bonjour, I'm Adda, Irfan wife to be. Well known as Shieyna. Be nice here, do follow me on twitter :) Twitter Follow this blog too :) Follow Me! | Your Dashboard
-IRFAN-


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome
Re-edit : Shieyna Shin


28 January 2015
27 January 2015 | 21:51 | 0 comments
//Assalammualaikum!

Huhh, lamanya tak update blog. Ni pun sebab sekarang dah bekerja dengan pc depan mata. Lunch je kita ngadap lah kejap yee PC ni.

Tomorrow birthday Irfan ku sayang ;')

Cepat nya masa berlalu ohhh. 2015 dah pun. Teringat pula memori dengan classmate yang gila gila. Rindunya nak tidur dalam kelas, cubit kawan, jerit dalam kelas, tawaf satu sekolah, baring kat bilik sukan. Haihh, rindu sangat! Will miss 2014 all dayy.

Nak cerita pasal irfan senarnya ni, em ~

Aku ni banyak kali gaduh dengan irfan, sampai break tapi takjadi break balik. Rasanya haritu kali kedua or ketiga, macam tu lah. Irfan ni jenis ikut mood dia, cakap main lepas, kalau dia rasa nak maki dia maki je. Dah masak dah dengan perangai sayang aku ni. Dah boleh buat novel 299 muka surat kalau nak tulis pasal irfan. Haa, hebat bukan?

Irfan ni, even dia tak reti sabar, kuat mengamuk, ego tinggi, takfikir perasaan aku(sometimes lah) degil, tapi sifat penyayang dia tu ada. Kalau tak, tak adanya aku jatuh cinta dia sampai cenggini. But the most happiest things is dia pun sayangg aku jugakkk ;')

Rasa macam budak budak lak main update blog ni, zaman bilaa lah ni. Hahaha, kesah :)
Apa yang aku suka pasal irfan ni, bila dia senyum, bila dia tengah malu, and bila dia tengah bercakap serious haa. Sebab dia mesti nanti pandang mata aku. I love his eyes. Mata dia cantik, and i fall in love with it everytime I look into it. Sifat dia yang aku kurang suka, bila dia mengamuk dia ikut suka je nak cakap apa kat aku 'Pergimampus' 'lantak ah' 'aku kesah apa' 'lantak ko' mesti keluar punyaa ayat ayat tuuu. Nasib baik lah saya ni penyabar orangnya. Tetap bersabar sebab awak mengamuk, tapi kebanyakkan mengamuk sebab aku buat salah and dia over-jealous about something.

Macam haritu, aku delete benda lain dalam phone, dia fikir aku delete chat jantan jantan lain. Jauhhhhh beno fikirnya, if aku delete chat jantan lain, dari first step aku keluar rumah, aku langsung tak bagi dia pegang phone tauuu. Haa, jangan fikir jauh sangat sayanggg. Yeee?

Muhammad Nur Irfan, I hope you read this. No matter what will happen, I'll do my best to protect this relationship that we build on 4February2014 till today. Yahh, next month dah masuk setahunnn!. Makin hari makin sayangg lah biy ~ Saya hari hari rindu awak tauu, tapi pls. Jangan buat orang jealous, even saya diam macam ni, and tetibe saya marah mengamuk tengking tuduh tu semua sebab jealous jeh tu. Saya tahu dulu awak macam mana, awak dgn siapa semua dulu that's why saya jealous. Harap awak fahamm kenapa saya jadi macam ni. Saya pun taksuka awak simpan gambar perempuan lain selain saya, saya rasa tercabar lagi lagi if awak chat perempuan lain Beralolo, berawak saya, ber I you bagai. God, its killing me! Pls tau. Elakkan, saya kuat stalk awak, so saya tahu. If awak hide post tu, entahlah kan. Hm? Andddd, sorry if perangai saya ni takboleh nak berubah. Memang dari dulu saya cenggini. Awak pun sama kan? Kuat cemburu.

Apa pun, just nak cakap.

Happy birthday sayang! 21 tahun dahh awak sekarangg. Saya ni belum masuk 18 lagi :( 
Tunggu orang gaji orang belikan hadiah okayy, sorry if lambat. Harap awak appreciate lah present orang nanti even awak dah tahu orang nak bagi awak apa kann. Just hoping you'll appreciate it lahh. 

Happy birthday ma' baby boy. Loveyou sayang :)
 -Officially engaged with Irfan-