Bonjour, I'm Adda, Irfan wife to be. Well known as Shieyna. Be nice here, do follow me on twitter :) Twitter Follow this blog too :) Follow Me! | Your Dashboard
-IRFAN-


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome
Re-edit : Shieyna Shin


Realize
1 August 2015 | 09:38 | 0 comments
//Asslammualaikum

After miles away. Finally I turn back on this blogger to tell my feeling that i've been through

Lately, aku kuat menangis. Aku lemah. I just don't get why I turn to be someone like this. I disappointed with myself. Just because that guy. Aku berubah jadi lemah. 

Banyak yang aku tak puas hati dengan dia actually, start from sikap, pemikiran, ego, all bad things. Bilaa dia ego. Dia maki aku without any mercy. But the newest things is. Aku tak faham why did kawan dia hasut hasut dia. Dulu okay je. But now, em hampa. Hampa sangat. 

Still teringat till today ayat "Orang tak takut awek a" yeah seriously aku sedih bila dia cakap camtu. Start when awak takut awek? You nvr takut awek sayang. But awak terlalu dengarkan sangat apa yang kawan awak cakap. Bila kawan awak suruh awak makan taik awak makan ke? Bukan apa, awak cakap tu macam tak fikir. Susah nak terangkan. Tapi awak cakap camtu tak fikir. After the moments we had a big fight. Orang dah mula rasa lain, orang dah mula rasa macam awak nak cari lain. Memang, memang awak cakap awak tak curang tak itu tak ini. But try remember the old things before. You promise me you won't cheat behind me, but you still hurt me as you always do. Why? When I ask "awak tak sayang orang ke" awak cakap sayang, tapi kenapa awak sakitkan hati orang. Sebab bosan? 

Hmmmm.. sayang. You should know, at night when I'm alone. When I start with my over thinking, when I started to crying, when I started to get mad at you. Its all just because I love you. I got no one else than you. Just you. I never cheat behind you, never want to hurt you like you hurt me.
 Orang just nak awak fikir, fikir kenapa kawan awak cakap macam tu kat awak. Kenapa? Apa sebab? Try be matured sayang. Don't let that things destroy our relationship that we build together for so long, dah setahun lebih sayang. I won't lose you just because awak terlampau dengar apa yang kawan awak cakap tu. "Orang tak takut awek a" what the point you saying that words to me? Nak buat orang sakit hati? Nak buat orang takut dengan awak? Ya, memang! Memang orang takut dengan awak, itu yang awak nak? Isn't it?

Perasaan bercampur baur. Pemikiran kucar kacir

Sometimes, orang rasa macam buang masa sayang orang macam awak. Tak guna, kawan orang pun ada cakap "You deserve someone better than him. That can appreciate you". Sometimes, orang pun give up dengan semua ni. Nak lari dari awak. Nak hidup tanpa awak. Orang pernah fikir macam tu. Just because hampa dengan perangai awak yang terbawa bawa apa yang kawan awak cakap kat awak. You take it damn seriously, you hurt me a lot biy :'(

I just hope, that you will realize. Be matured. Think before saying something that will hurt me. 

That's all. I got more to tell, But cukup lah sampai sini.