Bonjour, I'm Adda, Irfan wife to be. Well known as Shieyna. Be nice here, do follow me on twitter :) Twitter Follow this blog too :) Follow Me! | Your Dashboard
-IRFAN-


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome
Re-edit : Shieyna Shin


Missing my man so much.
30 November 2015 | 03:17 | 0 comments
 
 
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
 
Lama sudah tak update blog ni. Ni pun free kat tempat kerja, malas nak pegang phone
kita menaip lah ye disini. Lagi dua bulan nak masuk dua tahun dengan dia. Even macam
macam hal berlaku. Bak kata orang jodoh kuat putus macam mana pun bersama balik.
Kihkih.
Now mem'busykan diri prepare untuk jadi masa depan dia. Kumpul duit, if ada masa 
kena belajar memasak. Nanti nak hidup berumah tangga kena dengar cakap suami,
kena jaga makan minum dia. InshaAllah boleh, semua perempuan akan melalui
benda yang sama. Duduk dapur. Hoho, but now aku ambik lesen kereta dulu. Aku taktahu
Bila irfan pulak nak ambik lesen kereta. Dia dah ada lesen moto, aku langsung tak ada
lesen. Kereta tak ada, moto lagilah tak ada.
Nvmind, nanti aku suruh dia ambik lah. Senang, pape hal emergency orang nak bersalin
ke dia boleh bawak. Huu, orang sakit nak bersalin tak boleh bawak kereta sayang. Kang
stereng kemana, orang nya kemana, so sayang kena ambik lesen kereta tau nanti. Untuk
kesenangan kita jugak.
Baru baru ni ada beli cincin for both of us, siap tulis nama lagi kat dalam cincin tu
Ada tulis, "Adda <3 Ifan" Comey pule rasanya buat cenggitu. Memang dari dulu nak buat
cincin yang boleh ukir nama. Finally dapat jugak. Bangga den.
 
 
Nak tunjuk nama yg ukir kt belah dalam cincin tu tapi tak nampak. Sebab halus. Kihkih
Tapi takpe, janji cincin ni nampak. Tadaa, atas tu tangan aku, bawah tu tangan my
man. Ngee, even my hand more fair dari dia :p Sorry sayang! Haahhah.
Ada orang cakap, muka aku dengan irfan macam adik beradik. Tapi aku tengok tak pun.
Entah, apa yang sama pun den dok tahu le ye. Yang pasti den comel angat dalam gambar
ni, sayang pulak taknak kalah. Ngee, why sayangg, why! Terima hakikat yang your
future wife ni kurus and kiut. Awak dendut. Ngeh ngeh <3
 
Lama tak jumpa sayang, lama sangat. Semalam dapat jumpa, kuar kejap pergi pasar pun
dah lega rasa. Sebab rindu amat. Bila dapat jumpa. Hilang rasa lelah tu semua. Tumpu
kat awak je semalam yanggg.
 Okay ini gambar semalam, act tu dia gigit bahu den. Lapa sangat agaknya. Ke geram? 
HAHAHAHAHA, okay. Dia lapar, tu sebab dia gigit. Dah lah tak mandi, ucukk. Lain kali
mandi sayang, ni tak mandi. Ishh, mentang mentang semalam hujan, nak jadikan alasan
air sejuk beku frozennnn. Kenot sayang kenot, kena mandi jugak ye ayangg bby ni.
Suka tengok gambar ni, cara sayang gigit tu comel sangat hee. Geram rasa. Cam nak
gigit je pipi tembam tu, tapi takpe, bby awak ni pernah je gigit pipi tu. Macam pau
Ngeeeeeee. Iloveyou. Next week kita date kat tanjung harapan ye, makan tongtong. Bby 
lanje sayang tau. Asyik sayang je lanje, cian sayangggg. Muah, iloveyou sweety!